Vuosikokous ja S-osakilpailu

Sähkövoimatekniikan kerhon vuosi 2019 päräytetään käyntiin tiistaina 12.2.2019 Ossinsaunalla kello 18.00, jolloin pidetään sääntömääräinen vuosikokous ja ensimmäinen osakilpailu!

Tapahtuma alkaa kerhon vuosikokouksella, agendana mm. vuoden 2018 vuosikertomus ja vuoden 2019 toimintasuunnitelma. Asialistalla muiden ohessa myös mahdollinen pitkä ulkomaanexcursio. Järjestäytyminen S-osakilpailuun alkaa klo 19.30. Tämän vuoden ensimmäisen kisan aiheena perinteinen sähkötietovisa! Tule paikalle, ja laita sähkötietoutesi todelliseen testiin!

Jos on kiireitä, etkä ehdi vuosikokoukseen, niin tule silti ihmeessä pitämään hauskaa osakilpailuun, joka saadaan aloitettua arviolta klo 19.30. Voit ilmoittautua oheisella linkillä: http://svtk.ayy.fi/ilmoittautuminen Ilmoittautuminen ei ole pakollinen, mutta tapahtumaan ilmoittautuneita priorisoidaan illan tarjoiluissa.

Vuodessa SVTK:lla on yhteensä neljä osakilpailua, joista hauskanpidon ohessa saa osallistumisesta ja menestyksestä pisteitä. Vuoden lopussa on luvassa hienoja palkintoja ja eniten pisteitä saanut osakilpailujen voittaja saa nimensä ikuistettua legendaariseen kiertopalkintoon.