S-osakilpailu: Seinäkiipeily 1.3.2023 klo 18

Sähkövoimatekniikan kerho järjestää pitkin vuotta neljä leikkimielistä kisailua, joita sanotaan S-, V-, T- ja K-osakilpailuiksi, joissa pääset kilpailemaan erilaisten lajien parissa ja vuoden lopuksi eniten pisteitä keränneet palkitaan. Pian kilpaillaan ensimmäinen neljästä osakilpailusta, S-osakilpailu. Sen aiheena on seinäkiipeily ja se järjestetään keskiviikkona 1.3. klo 18. Vaikka kyseessä on kilpailu, se sopii kaiken tasoisille kiipelijöille, joten ei haittaa, jos et ole ennen kiipeillyt. Parhaalle on palkintona luvassa skumppapullo, joten kannattaa ilmoittautua!

Osakilpailut ovat parhaita paikkoja tutustua kerhon toimintaan sekä ammentaa tietoa vanhoilta jäseniltä. Jos toiminta siis kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti käyttää tilaisuus hyväksi ja liittyä seuraan!

Ilmoittautuminen sulkeutuu 28.2. ja tilaa on 15:lle nopeimmalle.

TLDR:

Mikä? S-osakilpailu
Milloin? Keskiviikkona 1.3. klo 18–20
Missä? Salmisaaren liikuntakeskus, Energiakatu 3, 00180 Helsinki
Mitä maksaa? Ei maksa
Ilmo: https://svtk.ayy.fi/s-osakilpailu/

******************************

SVTK arranges four competitions every year which are S, V, T, and K-competitions. These are great opportunities to learn more about the club and to meet new people and learn about SVTK.

It’s time for S-competition on Wednesday 1.3. from 6 to 8 pm. The event is a climbing competition, and it is suitable for climbers with any skill level. There is a prize for the winner!

Sign up at the latest on 28.2.

TLDR:

What? S-competition
When? Wednesday 1.3. from 6 to 8 pm
Where? Salmisaaren liikuntakeskus, Energiakatu 3, 00180 Helsinki
Cost? No cost
Register: https://svtk.ayy.fi/s-osakilpailu/