Hitachi Energy yritysesittely ja saunailta 26.4. klo 18–21

Sähkövoimatekniikan kerho järjestää Hitachi Energyn kanssa yrityssaunaillan Otarannan kattosaunalla!

Ai mikä sauna? No sepä se! Hitachi Energy toimii monella alalla ja palvelee verkkoyhtiöitä, teollisuutta ja infrastruktuurialojen asiakkaita innovatiivisilla ratkaisuilla ja palveluilla, joten tule syömään pitsaa, verkostoitumaan ja oppimaan uran kannalta hyödyllistä tietoa!

Hitachi Energy tulee Otarannan kattosaunalle esittelemään toimintaansa keskiviikkona 26.4. kello 18.00 alkaen. Tarjolla on ilmaista pitsaa, virvokkeita, ja hyvää seuraa! Tule tutustumaan uramahdollisuuksiin ja keskustelemaan muusta sähköverkkoihin sekä sähköenergiaan liittyvästä yhdessä Hitachi Energyn ja SVTK:n kanssa.

Hitachi Energy valmistaa, suunnittelee, toimittaa ja kunnossapitää Suomessa muuntajia ja reaktoreita, sähköverkon hallinnan ohjaus-, automaatio- ja valvontajärjestelmiä sekä projekteja, sähkönlaadun ja kriittisen sähkönjakelun sekä siirto- ja jakeluverkon ratkaisuja, kuten sähköasemakokonaisuuksia. Samalla Hitachi Energy kehittää maailman energiajärjestelmää ympäristömyönteisemmäksi, joustavammaksi ja luotettavammaksi.

Mitä? Hitachi Energy yritysesittely ja saunailta SVTK:n kanssa
Missä? Otarannan kattosauna, Otaranta 8 E
Milloin? Keskiviikkona 26.4. klo 18–21
Mitä maksaa? Ei mitään
Ilmoittaudu 24.4.2023 mennessä osoitteessa https://svtk.ayy.fi/hitachi-ilmo/