SVTK:n vaalisauna ja K-osakilpailu 7.12.2021

SVTK järjestää vaalisaunan ja K-osakilpailun tiistaina 7.12 klo 18 ! Ilta aloitellaan K-osakilpailulla, joka järjestetään tuttuun tapaan keilauksen muodossa Tapiolan keilahallilla. Keilauksen jälkeen siirrymme jatkoilemaan ja pitämään vaalikokouksen Jämeräntaipaleen kattosaunalle. Tarjolla on kerhon puolesta ruokaa, virvokkeita sekä tietenkin hyvää seuraa! Lisäksi osakilpailun parhaille luvassa huikeita palkintoja!

Vaalikokouksessa on tarkoitus valita ensi vuoden hallitus ja toimijat. Tehtäviä ovat mm. puheenjohtaja, rahastonhoitaja, sihteeri, yrityssuhdevastaava, tapahtumavastaava ja tiedottaja. Tehtävät eivät ole kovin raskaita, joten rohkeasti vain mukaan! Voit halutessasi lähteä myös tavalliseksi hallitusjäseneksi tai tulla paikalle vaikka ihan muuten vain kuuntelemaan. 🙂

Osakilpailut ja vaalikokous ovat parhaita paikkoja tutustua kerhon toimintaan sekä ammentaa tietoa vanhoilta jäseniltä. Jos toiminta siis kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti käyttää tilaisuus hyväksi! Tapahtuma on ilmainen ja ilmoittautua voi täällä 6.12 asti! Tervetuloa mukaan!

TLDR: