Schneider Electric saunailta 27.11.2019 klo 17

Tervetuloa Schneider Electricin saunailtaan 27.11.2019 klo 17 alkaen. Saunailta polkaistaan käyntiin yrityksen pääkonttorilla Espoon Leppävaarassa klo 17 osoitteessa Sokerilinnantie 11 C, jossa on mahdollisuus tutustua yrityksen toimintaan Innovation Hub -kierroksen voimin. Innovation Hubissa kerrotaan älykkäästä kiinteistöstä, älykkäästä konesalista, älykkäästä tehtaasta ja älykkäästä kodista. EcoStruxure Power on osa jokaista ratkaisua.

Isäntänä illan aikana toimii Eero Pehkonen, Power Solutions Offering Manager.

Tämän jälkeen siirrytään Heinävaaran saunatiloihin osoitteeseen Rummunlyöjänkatu 3. Saunalla on tarjolla pizzaa ja aikuisten juomia hyvässä seurassa.

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta: http://svtk.ayy.fi/ilmoittautuminen-excursioon/ 

Mikä Schneider Electric?
Me Schneider Electricillä uskomme, että energian saatavuus ja digitalisaation edut kuuluvat ihmisen perusoikeuksiin. Meidän tahtotilamme on, että jokainen saa vähemmällä aikaan enemmän, ja että ”Life Is On” kaikkialla kaikille, joka hetki. Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Haluamme vapauttaa avoimen, globaalin ja innovatiivisen yhteiskunnan loputtomat mahdollisuudet, jotka vastaavat arvojamme: merkityksellisyyttä, monimuotoisuutta ja vaikutusmahdollisuuksien kasvamista.
https://www.se.com/fi/fi/