KalsariSitsit goes Mexico

Pitkä odotus palkitaan sillä KalsariSitsit palaavat jälleen!

Tällä kertaa sitsien teemana on Mexico, joka luo juhlalle aivan uutta ulottuvuutta! Mikä onkaan parempaa kuin kaivaa kaapista esiin sombrerot sekä ponchot taisteltaessa helmikuun polttavaa aurinkoa vastaan?

 

Sitsit järjestetään lauantaina 11.3 ja tapahtumapaikkana toimii jälleen tuttu Otakaari 20.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Johdon assistenttityön opiskelijat HSOY ry sekä Sähkövoimatekniikan kerho SVTK. Jo monesti aiemmin järjestetyt KalsariSitsit ovat olleet huikea menestys.

Sitsien hinta on 15 €. Ole siis nopea ja varaa paikkasi heti, sillä tasapuolisuuden nimissä tapahtumaan mahtuu 20 ensimmäistä molemmilta järjestöiltä, siis 20 HSOY:ltä ja 20 SVTK:lta. Nämä sitsipaikat viedään nopeasti käsistä! Ethän halua missata maaliskuun parhaita bileitä ja mahdollisuutta juhlia mitä hulluimmissa asuissa ilman julkista häpeää!

Pukukoodi naisilla ja miehillä on kalsarit. Lisää tähän perinteiseen kalsariasuun jotain teemaan liittyvää. Jotta emme poikkea perinteistä, valitaan näilläkin sitseillä kalsarikuningas ja -kuningatar.

Ovet avataan lauantaina 11.3 klo 17.30 ja sitsit alkavat klo 18.00. Tule paikalle jo mielellään puoli kuuden aikaan, jotta pääsemme sitsaamaan ajallaan!

Tapahtuman jatkot järjestetään samoissa tiloissa. Jatkoilla on myös mahdollisuus saunomiseen, joten otathan myös pyyhkeen mukaan.

Käy myös tsekkaamassa tapahtuman viralliset fb sivut osoitteessa https://www.facebook.com/events/1752075881777156/

Ilmoittautuminen on päättynyt!