KalsariSitsit goes 90’s

ninetiesNe ovat täällä taas tuttuun tapaan – nimittäin KalsariSitsit!

Tänä vuonna sitsataan parhaiden ja pahimpien ysärihittien tahtiin sillä KalsariSitsit goes 90’s. Kaiva siis kaapistasi övereimmät ysärivermeet kalsareiden lisäksi ja ota suunnaksi OK20!

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Johdon assistenttityön opiskelijat HSOY ry sekä Sähkövoimatekniikan kerho SVTK. Jo monesti aiemmin järjestetyt KalsariSitsit ovat olleet huikea menestys.

Sitsien hinta on 15 €. Ole siis nopea ja varaa paikkasi heti, sillä tasapuolisuuden nimissä tapahtumaan mahtuu 20 ensimmäistä molemmilta järjestöiltä, siis 20 HSOY:ltä ja 20 SVTK:lta. Nämä sitsipaikat viedään nopeasti käsistä! Ethän halua missata maaliskuun parhaita bileitä ja mahdollisuutta juhlia mitä hulluimmissa asuissa ilman julkista häpeää!

Pukukoodi naisilla ja miehillä on kalsarit. Lisää tähän perinteiseen kalsariasuun jotain teemaan liittyvää. Jotta emme poikkea perinteistä, valitaan näilläkin sitseillä kalsarikuningas ja -kuningatar.

Ovet avataan klo 17.30 ja sitsit alkavat klo 18.00. Tule paikalle jo mielellään puoli kuuden aikaan, jotta pääsemme sitsaamaan ajallaan!

Jatkot on tarkoitus viettää samoissa tiloissa. Paikan päällä on myös mahdollista saunoa; otathan siis oman pyyhkeen mukaan.

Ilmoittautuminen on auki 19.2.–4.3.2016 osoitteessa http://goo.gl/forms/qf03LbVSs6

Ilmoittautuminen on sitova. Vahvistusviesti lähetetään osallistujille ilmoittautumisjärjestyksessä viikon sisällä ilmoittautumisesta ja se sisältää maksuohjeet. Vahvistat paikkasi suorittamalla osallistumismaksusi ajallaan.