K-osakilpailu perjantaina 1.11.2019 klo 18.00

Vuoden viimeinen SVTK-osakilpailu järjestetään perjantaina 1.11. klo 18.00 alkaen, aiheena tuttuun tapaan keilaus! Paikkana Tapiolan keilailuhalli, jossa ratkaistaan vuoden 2019 kiertopalkinnon saaja! Keilauksen jälkeen osakilpailun jatkot siirtyvät Otaniemeen Ossinsaunalle saunomisen ja virvoitusjuomien sähköisissä tunnelmissa.

Jos et ehdi varsinaiseen kilpailuun, niin tule silti ihmeessä pitämään hauskaa Ossinsaunalle, jossa jatkot alkavat noin kello 19.30. Ilmoittaudu tästä. Keilailun hinta 5 euroa per henkilö, maksu käteisellä keilahallilla. Ilmoittauduthan keilailuun viimeistään keskiviikkona 30.10, mikäli osallistut vain Ossinsaunalle ei ilmoittautuminen ole tarpeen.
Nähdään keilauksen merkeissä!

Vuodessa SVTK:lla on yhteensä neljä osakilpailua, joista hauskanpidon ohessa saa osallistumisesta ja menestyksestä pisteitä. Vuoden lopussa on luvassa hienoja palkintoja ja eniten pisteitä saanut osakilpailujen voittaja saa nimensä ikuistettua legendaariseen kiertopalkintoon.
Kaikki jäsenet tervetulleita tapahtumaan. Osakilpailut ovat parhaita paikkoja tutustua kerhon toimintaan ja ammentaa tietoa vanhoilta jäseniltä SVTK:n toiminnasta.